Wandelen - Dorpsboerderij Kiboe

Dorpsboerderij Kiboe heeft samen met Stichting Sportkompas het initiatief opgevat om Eerbeek meer in beweging te krijgen.

Onder leiding van een beweegcoach, kan je iedere dinsdag om 13.15u een wandeling met de aanwezige wandelaars. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig.
  • Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn om mee te doen.
  • Het doel is een laagdrempelige bewegingsactiviteit.
  • Gezelligheid staat centraal.
  • We wandelen maximaal een uur.
  • Bij terugkomst staat de koffie en thee met wat lekkers klaar.

Dorpsboerderij Kiboe wil graag een plek zijn waar jong én oud elkaar kan ontmoeten. Stichting Sportkompas is een organisatie die sport en bewegen voor iedereen in de gemeente Brummen mogelijk wil maken. Met deze samenwerking streven we ernaar om een deel van de inwoners van Eerbeek op een prettige manier in beweging te krijgen. Immers, voor een goede gezondheid is beweging belangrijk.

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie vragen, dan kan je een e-mail sturen door op onderstaande link te klikken.

Stuur e-mail