Reguliere zwemles

In 7 stappen naar het zwem ABC.

Bij de reguliere zwemles zwemt je kind in 7 stappen naar het zwem ABC. Iedere stap is een andere lesgroep. Per lesgroep wordt er individueel op niveau geoefend en stroomt je kind individueel door naar de volgende lesgroep zodra de vaardigheden, die bij de betreffende lesgroep horen, zijn behaald. 

Zwemdiploma A
Voor het zwemdiploma A zwemt je kind in 5 stappen naar het zwemdiploma A. De eerste stap betreft de spetterles (maandag, dinsdag of woensdag 15:00 uur), waarna je kind zal doorstromen naar de lesgroepen blauwe dolfijn (maandag, dinsdag of woensdag 15:45uur of 16:30 uur), groene kikker (maandag, dinsdag of woensdag 15:45uur of 16:30 uur) , oranje vis (maandag, dinsdag of woensdag 15:45uur of 16:30 uur) en als laatste de grijze haai (maandag,dinsdag of woensdag 17:15 uur). Na het voltooien van een lesgroep, word je kind beloond met stickers voor onze unieke zwemposter. 

Zwemdiploma B (Wij adviseren het zwem ABC*)
Indien gewenst stroomt je kind na het behalen van het zwemdiploma A door naar stap 6 van het zwem ABC, de krokodil (maandag, dinsdag of woensdag 17:15 uur).

Zwemdiploma C (Wij adviseren het zwem ABC*)
Indien gewenst, stroomt je kind na het behalen van het diploma B door naar stap 7 van het zwem ABC, de Octopus (dinsdag of woensdag 17:15 uur). De laatste stap op weg naar zwemveilig!

*Waarom adviseren wij het zwem ABC?

  • Voor het Zwemdiploma A leert je kind de vaardigheden te beheersen voor een zwembad zonder attracties.
  • Voor het Zwemdiploma B leert je kind de vaardigheden te beheersen voor een zwembad met attracties, zoals een (wildwater)glijbaan, een golfslagbassin en een stroomversnelling.
  • Voor het Zwemdiploma C leert je kind de vaardigheden om op een veilige manier plezier te hebben en zich te redden in open water, zoals recreatieplassen, brede sloten en vaarten.

Rooster zwemles

Vragen? 

Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen, klik op onderstaande button om ons een e-mail te sturen. Uiteraard kan je ook telefonisch contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is: 0575-561544.

Stuur e-mail

Inschrijven?

Inschrijven voor de reguliere les kan op ieder gewenst moment, starten met de zwemles kan vanaf 4 jaar. Voor de inschrijving ben je inschrijfgeld verschuldigd welke direct bij online inschrijving wordt voldaan.

Let op! De inschrijving is definitief zodra het inschrijfgeld is voldaan.

Je kind inschrijven voor reguliere les, klik op onderstaande button en maak een account aan, of log in.

Inschrijven zwemles    

Account aangemaakt? Log in en klik op de button "mijn cursussen" en daarna op "Nieuwe cursist/leerling

Screenshot mijn cursussen.jpg     Screenshot nieuwe cursist-leerling.jpg  

Aanschaf leskaart

Nadat je kind is opgeroepen voor de zwemles is het mogelijk om hieronder een leskaart aan te schaffen. Doe dit in ieder geval voor aanvang van de 1e zwemles. Er kan per les worden betaald, maar je kan ook meerdere lessen in het voren aanschaffen. Hierbij willen we benadrukken dat de lessen alleen aaneengesloten kunnen worden gekocht. Er dient dus voor iedere les te worden betaald of je kind aanwezig is of niet.

Abonnementen & tickets

IMG_9101.jpg
1x Reguliere zwemles
€ 13,95

Bestel nu 1x Reguliere zwemles
IMG_9101.jpg
5x Reguliere zwemles
€ 69,75

Bestel nu 5x Reguliere zwemles

Wanneer kan ik voor Reguliere zwemles terecht?