Leer zwemmen bij Rhienderoord!

Starten is mogelijk vanaf 4 jaar.

Wij geloven dat goed leren zwemmen begint bij zwemplezier. Daarom geven wij spelenderwijs zwemonderwijs en staan wij voor speelse, plezierige, actieve en kwalitatieve goede zwemlessen. De lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde zweminstructeurs.

De adviesleeftijd om te starten met zwemles voor zwemdiploma A is vier jaar. Een kind van vier kan moeite hebben om de vaardigheden onder de knie te krijgen. Daar komt bij dat een kind van vier ook start op de basisschool. Dit is voor een kind een grote verandering, die veel energie kost. Wacht een half jaar en het kind zal makkelijker door de zwemlessen gaan. Ieder kind moet zwemles kunnen volgen. Omdat niet alle kinderen hetzelfde zijn en op dezelfde manier leren, bieden we verschillende lesvormen aan. Voor meer uitleg over de verschillende lesvormen en de leeftijd waarop gestart kan worden, klikt u op de buttons hieronder.

Zwemleskalender 2024/2025

Klik hier voor de zwemleskalender van 2024/2025.

Leerlingvolgsysteem

In het leerlingvolgsysteem kun je de vorderingen van jouw kind volgen. Tevens zijn er eens per seizoen kijklessen. Tijdens de kijklessen worden de vorderingen van het kind besproken. 

Zwem-ABC

Met het Zwem-ABC leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en zwemveiligheid. Wij geven officiële Zwem-ABC-diploma’s uit van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Heeft jouw kind het Zwem-ABC? Dan voldoet het volgens de Raad aan de landelijke norm ‘zwemveilig’. Je kind kan zich dan goed redden in onverwachte situaties in zwembaden en open water. 

Iedereen doet mee in Brummen en Gelrepas gemeente Rheden

Wij hebben een samenwerkingsband met de gemeente Brummen voor de regeling 'Iedereen doet mee in Brummen'. Daarnaast zijn wij partner van de Gelrepas gemeente Rheden.

Klik hier voor Iedereen doet mee in Brummen

Klik hier voor Gelrepas gemeente Rheden

Na het zwem-ABC

Ben jij klaar met je zwemdiploma's, maar nog niet klaar met het zwemmen? Zwemsportvereniging De Spreng wil de zwemsport bevorderen in de gemeente Brummen en haar leden een plezierige en veilige omgeving bieden om hun favoriete sport te beoefenen. Trots zijn ze op hun jeugdafdeling, waar kinderen, na het behalen van hun zwemdiploma A, B en C, op speelse wijze kennis maken met alle facetten van het zwemmen, het zwemmend redden en waterpolo. Plezier en beleving staan hierbij voorop. Dat kan bij de recreatieve groepen, maar ook bij de wedstrijdteams. Passend binnen de financiële mogelijkheden van de club, wordt gestreefd naar optimale wedstrijdprestaties.

Kom 4x gratis proeftrainen! 

Meer informatie