Snelcursus

Inschrijven kan vanaf 4 jaar, starten met de cursus kan met 5 jaar.

De snelcursus kenmerkt zich door een 75 minuten durende les, waarbij de kinderen gedurende het hele traject in dezelfde groep blijven bij dezelfde zweminstructeur. De lesgroep bestaat uit maximaal 8 kinderen. 

De doelstelling van de snelcursus is het behalen van zwemdiploma A binnen 1 jaar*.

* Snelcursus zaterdag: vangt aan in januari en eindigt voor de kerstvakantie van datzelfde jaar. Ook start er in 2024 een cursus in april, deze eindigt in maart 2025.
* Snelcursus vrijdag: vangt aan na de zomervakantie en eindigt het jaar erop voor de zomervakantie.

Diplomagarantie

De snelcursus wordt gegeven met diplomagarantie A mits je kind voldoet aan het aanwezigheidspercentage*. Wij vinden het belangrijk dat kinderen de zwemvaardigheid die aan het zwemdiploma A worden gesteld, goed beheersen. Mocht dit niet lukken binnen de termijn van de snelcursus en je kind voldoet aan het aanwezigheidspercentage*, dan stroomt je kind kosteloos in bij de reguliere zwemles. 

* Maximaal 4 lessen missen

Intake

Omdat wij een diplomagarantie afgeven voor de snelcurus, organiseren wij een week voor aanvang van de eerste zwemles een intake. Tijdens deze intake kijken wij hoe je kind zichzelf beweegt in het water en of het in onze ogen haalbaar is om binnen de gestelde termijn van 1 jaar het zwemdiploma A te behalen. Er wordt onder andere beoordeelt of je kind ontspannen en vertrouwd is in het water, of je kind zonder hulp in het water kan springen, een duikring kan pakken in ondiep water en ontspannen kan drijven op de buik met het gezicht in het water.

Tijdens de intake hoor je direct of je kind kan deelnemen aan de snelcursus. Indien je kind niet kan deelnemen, zal worden besproken wat wel een haalbare route is.

Indien je kind een snelle leerling is, dan is het mogelijk om binnen dit traject door te oefenen voor het zwemdiploma B.

Gratis oefenen

Om ervoor te zorgen dat je kind watervrij is voor aanvang van de snelcursus, mag je kind na inschrijving en onder begeleiding van een betalende volwassene, gratis komen oefenen tijdens het recreatief zwemmen. Dit aanbod geldt ook tijdens de deelname aan de snelcursus.

Vragen? 

Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen, klik dan op onderstaande button om ons een e-mail te sturen. Uiteraard kan je ook telefonisch contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is: 0575-561544.

Stuur e-mail

Inschrijven?

Inschrijven voor de snelcursus kan vanaf 4 jaar. Voor de inschrijving ben je inschrijfgeld verschuldigd welke direct bij online inschrijving wordt voldaan.

Let op! De inschrijving is definitief zodra het inschrijfgeld is voldaan.

Je kind inschrijven voor snelcursus, klik op onderstaande button en maak een account aan, of log in.

Inschrijven zwemles    

Aanschaf leskaart

Nadat je kind is opgeroepen voor de zwemles is het mogelijk om hieronder een leskaart aan te schaffen. Doe dit in ieder geval voor aanvang van de 1e zwemles. De snelcursus kan in 1x worden voldaan, of in 4 termijnen. 

Abonnementen & tickets

IMG_8721.jpg
1/4 deelbetaling Snelcursus vrijdag 2023/2024
€ 270,00

Bestel nu 1/4 deelbetaling Snelcursus vrijdag 2023/2024
IMG_8721.jpg
1/4 deelbetaling Snelcursus zaterdag 2024
€ 281,25

Bestel nu 1/4 deelbetaling Snelcursus zaterdag 2024
IMG_8721.jpg
Pakketprijs Snelcursus
€ 1.125,00

Bestel nu Pakketprijs Snelcursus

Wanneer kan ik voor Snelcursus terecht?