Swimsafe

Inschrijven kan vanaf 4 jaar, starten kan vanaf 5 jaar.

De swimsafe cursus kenmerkt zich door de zwemles in diep water, waarbij gebruik wordt gemaakt van een drijfpakje, de EasySwim. Dit pakje met ingebouwde drijfmiddelen stelt je kind in staat om, vanaf het allereerste begin, in diep water te zwemmen en te spelen. Gedurende de cursus en afhankelijk van de vordering van je kind zal de instructeur drijfmiddelen uit het pakje verwijderen. 

De doelstelling van de swimsafe cursus is het behalen van zwemdiploma A binnen circa 1 jaar.

De lesgroep bestaat uit maximaal 9 kinderen. 

Diplomagarantie

De swimsafe cursus wordt gegeven mét diplomagarantie (diploma A) mits je kind voldoet aan het aanwezigheidspercentage.* Wij vinden het belangrijk dat kinderen de zwemvaardigheid die aan het diploma  A gesteld worden, goed beheersen. Mocht dit niet lukken binnen deze cursus, en je kind voldoet aan de aanwezigheidspercentage*, dan stroomt je kind kosteloos in bij de reguliere zwemles. 

* Maximaal 4 lessen missen

Intake

Omdat wij een diplomagarantie afgeven voor de swimsafe cursus, organiseren wij een week voor aanvang van de cursus een intake. Tijdens deze intake kijken wij hoe je kind zichzelf beweegt in het water en of het in onze ogen haalbaar is om binnen de gestelde termijn van 1 jaar het zwemdiploma A te behalen.

Tijdens de intake hoor je direct of je kind kan deelnemen aan de swimsafe cursus. Indien je kind niet kan deelnemen, zal worden besproken wat wel een haalbare route is. 

Gratis oefenen

Om ervoor te zorgen dat je kind watervrij is voor aanvang van de swimsafe cursus, mag je kind na inschrijving en onder begeleiding van een betalende volwassene, gratis komen oefenen tijdens het recreatief zwemmen. Dit aanbod geldt ook tijdens de deelname aan de swimsafe cursus.

Vragen? 

Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen, klik dan op onderstaande button om ons een e-mail te sturen. Uiteraard kan je ook telefonisch contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is: 0575-561544.

Stuur e-mail

Inschrijven?

Je kind inschrijven voor swimsafe, klik op onderstaande button en maak een account aan, of log in.

Inschrijven zwemles

Aanschaf leskaart

Nadat je kind is opgeroepen voor de zwemles is het mogelijk om hieronder een leskaart aan te schaffen. Doe dit in ieder geval voor aanvang van de 1e zwemles. De swimsafe kan in 1x worden voldaan, of in 4 termijnen. 

Abonnementen & tickets

swimsafe breed 2.jpg
1/4 deelbetaling Swimsafe 2023
€ 197,00

Bestel nu 1/4 deelbetaling Swimsafe 2023
swimsafe breed 2.jpg
1/4 deelbetaling Swimsafe 2024
€ 206,25

Bestel nu 1/4 deelbetaling Swimsafe 2024
swimsafe breed 2.jpg
Pakketprijs Swimsafe
€ 825,00

Bestel nu Pakketprijs Swimsafe

Wanneer kan ik voor Swimsafe terecht?

Zwembad Rhienderoord

Dag Tijd Bad
Dinsdag 28 mei 2024 28-05-2024 15:45 – 17:15
25 meterbad
25 meterbad
Woensdag 29 mei 2024 29-05-2024 15:00 – 17:15
25 meterbad
25 meterbad