Swimstar

Als je kind moeite heeft met bewegen of een motorische achterstand heeft, dan is Swimstar de juiste keuze voor het leren zwemmen. 

Tijdens de swimstar zwemles, leert je kind zwemmen en krijgt het oefeningen die ervoor zorgen dat bepaalde spieren beter gaan ontwikkelen zodat het zwem ABC haalbaar is, ondanks de moeite met bewegen of een motorische achterstand.

Vragen? 

Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen, klik dan op onderstaande button om ons een e-mail te sturen. Uiteraard kan je ook telefonisch contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is: 0575-561544.

Stuur e-mail

Inschrijven?

Inschrijven voor de les kan op ieder gewenst moment, starten met de zwemles kan vanaf 4 jaar. Voor de inschrijving ben je inschrijfgeld verschuldigd welke direct bij online inschrijving wordt voldaan.

Let op! De inschrijving is definitief zodra het inschrijfgeld is voldaan.

Je kind inschrijven voor swimstar les, klik op onderstaande button en maak een account aan, of log in.

Inschrijven zwemles    

Aanschaf leskaart

Nadat je kind is opgeroepen voor de zwemles is het mogelijk om hieronder een leskaart aan te schaffen. Doe dit in ieder geval voor aanvang van de 1e zwemles. Er kan per les worden betaald, maar je kan ook meerdere lessen in het voren aanschaffen. Hierbij willen we benadrukken dat de lessen alleen aaneengesloten kunnen worden gekocht. Er dient dus voor iedere les te worden betaald of je kind aanwezig is of niet.

Abonnementen & tickets

IMG_8544.jpg
1x Swimstar zwemles
€ 20,55

Bestel nu 1x Swimstar zwemles
IMG_8544.jpg
5x Swimstar zwemles
€ 102,75

Bestel nu 5x Swimstar zwemles

Wanneer kan ik voor Swimstar terecht?