Swimstar

Als je kind moeite heeft met bewegen of een motorische achterstand heeft, dan is Swimstar de juiste keuze voor het leren zwemmen. 

Tijdens de swimstar zwemles, leert je kind zwemmen en krijgt het oefeningen die ervoor zorgen dat bepaalde spieren beter gaan ontwikkelen zodat het zwem ABC haalbaar is, ondanks de moeite met bewegen of een motorische achterstand.

We hebben een samenwerkingsverband met Lia Weijts, Praktijk voor (kinder)-oefentherapie. Zij ondersteunt onze zweminstructeur tijdens de zwemles door extra oefeningen te doen met je kind.

Vragen? 

Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen, klik dan op onderstaande button om ons een e-mail te sturen. Uiteraard kan je ook telefonisch contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is: 0575-561544.

Stuur e-mail

Inschrijven?

Je kind inschrijven voor swimstar, vul het onderstaande formulier in!

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
U heeft het e-mailadres niet ingevuld
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
(Optioneel)
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Aanschaf leskaart

Nadat je kind is opgeroepen voor de zwemles is het mogelijk om hieronder een leskaart aan te schaffen. Doe dit in ieder geval voor aanvang van de 1e zwemles. Er kan per les worden betaald, maar je kan ook meerdere lessen in het voren aanschaffen. Hierbij willen we benadrukken dat de lessen alleen aaneengesloten kunnen worden gekocht. Er dient dus voor iedere les te worden betaald of je kind aanwezig is of niet.

Abonnementen & tickets

IMG_8544.jpg
1x Swimstar zwemles
€ 19,70

Bestel nu 1x Swimstar zwemles
IMG_8544.jpg
5x Swimstar zwemles
€ 98,50

Bestel nu 5x Swimstar zwemles

Wanneer kan ik voor Swimstar terecht?

Zwembad Rhienderoord

Dag Tijd Bad
Dinsdag 6 juni 2023 06-06-2023 15:00 – 15:45
25 meterbad
25 meterbad