Volwassenen Les

Zwemlessen gaan volgen doe je voor jezelf, je investeert in je eigen vaardigheden en je kunt in de toekomst gaan genieten van het bewegen of recreëren in het water. Een zwemles voor volwassen is dan ook een uitstekende manier om te leren zwemmen; maar ook om de oude zwemvaardigheden (op een veilig manier) weer te beheersen.

Tijdens een zwemles voor volwassenen krijg je les van een ervaren en gediplomeerde zweminstructeur. De zwemles telt maximaal 12 deelnemers per instructeur en wordt bijna altijd uitgevoerd in water waar je gewoon kunt gaan staan. Gaandeweg zul je steeds meer richting het diepe bad komen en komt het eerste zwemdiploma steeds meer in zicht.

Van de zweminstructeur krijg je gedurende het zwemtraject, de juiste handvatten om op een correcte manier de zwemslagen uit te voeren. Je leert in eerste instantie drijven en de borst- en rugcrawl; waarna je verder gaat met het aanleren van de school- en rugslag. Daarnaast leer je ook nog eens extra basisvaardigheden zoals: te water gaan (springen of duiken), onder water zwemmen, draaien en survival. Met al deze vaardigheden zul je zeer zwemveilig worden en gaan genieten van een leven lang zwemmen.

Vragen? 

Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen, klik op onderstaande button om ons een e-mail te sturen. Uiteraard kan je ook telefonisch contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is: 0575-561544.

Stuur e-mail

Abonnementen & tickets

MAR_7819.jpg
10 Badenkaart Volwassenles
€ 139,50

Bestel nu 10 Badenkaart Volwassenles
MAR_7819.jpg
Los bad Volwassenles
€ 13,95

Bestel nu Los bad Volwassenles

Wanneer kan ik voor Volwassen zwemles terecht?