Nationale Diabetes Challenge

De Nationale Diabetes Challenge wordt door het hele land georganiseerd en is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Deze wandel challenge is een laagdrempelige manier om meer te bewegen en de gezondheid te verbeteren. Het is speciaal bedoeld voor mensen met een chronische ziekte zoals diabetes, maar ook mensen die om andere (gezondheids-)redenen meer aan beweging willen doen zijn van harte welkom om mee te lopen. Voorgaande jaren was de wandel challenge een groot en landelijk succes.
Wandelen is één van de meest laagdrempelige manieren om in beweging te komen én heeft talloze gezondheidsvoordelen. Denk aan conditieopbouw, afvallen en een verbeterde darmwerking, maar ook aan een fitter en energieker gevoel en een verbeterde diabetesregulatie.
Sportkompas heeft in samenwerking met verschillende partners/zorgprofessionals het initiatief genomen de challenge op te zetten voor de gemeente Brummen.


Het programma 2024 – Start wandelingen op 2 locaties! 
In april 2024 start de eerste wandeling van de groep in Brummen en Eerbeek. We houden rekening met ieders wandelniveau. Het is daarom niet erg wanneer je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5 of 10 kilometer. Wij zorgen voor een veilige beweegomgeving.
Na deze twee startdata gaan we dit elke week doen.

 In Brummen:

Startlocatie: Rhienderoord
L.R. Beijnenlaan 20, 6971 LE Brummen
Kosten deelname: € 5

 In Eerbeek:

Startlocatie: De Bhoele.
Händelstraat 45, 6961 AB Eerbeek
Kosten deelname: € 5

Inschrijven voor de Nationale Diabetes Challenge? Vul het onderstaande formulier in!

U heeft uw voornaam niet ingevuld
U heeft uw achternaam niet ingevuld
(Optioneel)
Dit veld is verplicht
U heeft uw telefoonnummer niet ingevuld
U heeft uw e-mailadres niet ingevuld
(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
 
Meer info over het nieuwe seizoen volgt!