Semi-privé

Heeft je kind wat extra aandacht of begeleiding nodig? Dan is de semi privé groep wellicht precies wat je kind nodig heeft.

Doordat er minder kinderen in de groep zitten dan bij de reguliere zwemles kan de instructeur meer individuele aandacht geven aan je kind. In deze lesgroep zitten maximaal 3 kinderen en de zwemles duurt 30 minuten. Er wordt les gegeven met een hoge bewegingsactiviteit. De termijn van spetter tot zwemvaardig kan hierdoor verkort worden. De zwemvaardigheid van je kind wordt sneller ontwikkeld bij het zwemmen in een kleinere groep.

Vragen? 

Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen, klik dan op onderstaande button om ons een e-mail te sturen. Uiteraard kan je ook telefonisch contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is: 0575-561544.

Stuur e-mail

Inschrijven?

Inschrijven voor de semi-prive les kan op ieder gewenst moment, starten met de zwemles kan vanaf 4 jaar. Voor de inschrijving ben je inschrijfgeld verschuldigd welke direct bij online inschrijving wordt voldaan.

Let op! De inschrijving is definitief zodra het inschrijfgeld is voldaan.

Je kind inschrijven voor semi-prive les, klik op onderstaande button en maak een account aan, of log in.

Inschrijven zwemles    

Aanschaf leskaart

Nadat je kind is opgeroepen voor de zwemles is het mogelijk om hieronder een leskaart aan te schaffen. Doe dit in ieder geval voor aanvang van de 1e zwemles. Er kan per les worden betaald, maar je kan ook meerdere lessen in het voren aanschaffen. Hierbij willen we benadrukken dat de lessen alleen aaneengesloten kunnen worden gekocht. Er dient dus voor iedere les te worden betaald of je kind aanwezig is of niet.

Abonnementen & tickets

IMG_9101.jpg
1x Semi Privé zwemles
€ 25,80

Bestel nu 1x Semi Privé zwemles
IMG_9101.jpg
5x Semi Privé zwemles
€ 129,00

Bestel nu 5x Semi Privé zwemles

Wanneer kan ik voor Semi Privé les terecht?